Акваријус

 

Кос Митровица

Alexandra Millner u 7 Arte

У оквиру Фестивала књижевности ЗаНа III који организује Фондација „Деметра“ у митровичком културном центру 7 Arte 10. маја 2023. године у 18:00 биће одржан разговор са реномираном аустријском књижевницом Александром Милнер.
Александра Милнер је књижевница и проучавалац књижевности, која предаје на Институту за германистику. Такође води пројекат „Драмска дела Алберта Драха“ на Институту за језичке уметности Универзитета премињених уметности у Бечу. Председница је Међународног друштва Х. Ц. Артман и Међународног друштва Алберт Драх.
Истакнута књижевница и интелектуалац Александра Милнер пренеће публици своја искуства у области уметничког стваралаштва, књижевне критике и књижевних збивања у Аустрији. Разговор ће водити директорка фестивала ЗаНа Нора Прекази Хоти. Разговор ће се одвијати на енглеском језику, превод није обезбеђен, ни на албански, ни на српски језик.
Фестивала књижевности ЗаНа III ове године одвија се у оквиру програмске целине „Арт терапија за све“ коју организују митровички ПКЦ „Акваријус“ и Фондација „Деметра“, а подржава УНМИК.
Овај догађај подржала је Амбасада Аустрије у Приштини.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *