Акваријус

 

Кос Митровица

Burns u „Akvarijusu“

\"burns-plakat-decembar-2018\"

Поводом сећања на чувеног звечанског боема Слободана Златковића Бобија у Приватном културном центру „Акваријус“ у среду 26. децембра 2018. године од 21:30 наступиће краљевачки бенд Burns, у саставу: Његош Макојевић (гитара, вокал), Слободан Гаровић (перкусије), Слободан Лекић (хармоника) и Александра Павловић (вокал). Улаз је слободан, а првенство приликом резервације столова имају власници сезонских карата.

Burns је настао је у Краљеву 2005. године. Оснивачи састава су Његош Макојевић (гитара, вокал) и Слободан Гаровић (перкусије) а касније им се прикључује и Слободан Лекић (хармоника). Од 2010. године стални члан постаје и Александра Павловић (вокал). Бенд ради стране обраде јединственог, репрезентативног звука, углавном рок и кантри жанра (Johny Cash, The Doors, Violent Femmes, Sting, али и Lana del Ray, Amy Winehouse, The Black Keys). Ова група редовно наступа широм Србије, а иза себе има и велики број учешћа на музичким фестивалима. Поред обрада, Burns припрема и ауторске песме и музику која ће се наћи на првом званичном издању бенда.

Музичка група Burns већ је ове године у септембру наступала у „Акваријусу“, на отварању четврте сезоне Приватног културног центра.

0 thoughts on “Burns u „Akvarijusu“”

  1. Pingback: Bobi | Galerija Aquarius

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *