Акваријус

 

Кос Митровица

„Мали атеље“: РаспроДАЈа маште

Почео је упис старих и нових чланова у школу сликања „Мали атеље“. Прва уметничка ликовно-едукативна радионица заказана је за суботу, 2. септембра 2023. године у 12.00 у митровачком Дечијем културном центру „Кактус“ (Браће Чолаковић 13).
Ове сезоне обезбеђен је и специјални попуст за годишњу чланирину (10 месеци) која ће износити свега 80 евра (плаћање унапред, на почетку школске године). Месечна чланирана од ове сезоне износи 15 евра, а један дан креативне школе 5 евра.
Школу сликања „Мали атеље“ већ 12 година води ликвони уметник и психолог Миљана Дунђерин са својим сарадницима у настави. До сада је кроз „Мали атеље“ прошло око 1.000 полазника, а организовано је преко 300 активности, од чега 50 изложби и многобројна гостовања широм региона.
Почела је, дакле распроДАЈа креативности, маште, интуиције, луцидности, самопоуздања, вештина комуникације, часова у природи, много боја, скакања, трчања, игре, певања, цртања, писања, лепљења, сецкања, емоција – од 2. септембра 2023. у митровачком Дечијем културном центру „Кактус“ (Браће Чолаковић 13).
Драги родитељи ДАЈте својој деци подршку да креирају ликове, доносе одлуке, развијају машту и мишљење о самом себи, да једног дана овај град промене у боље место за живот, да једног дана овај град буде поносан што је имао такве појединце.
Све информације о школи сликања „Мали атеље“ можете добити позивом на број телефона +381649018260.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *