Акваријус

 

Кос Митровица

„Mali teatar“ u galeriji „Akvarijus“

\"mali-teatar-plakat-audicija\"

У сезони 2017/18. у галерији „Акваријус“ ће, поред „Малог атељеа“, постојати и креативна школе глуме „Мали театар“. Прва аудиција за пријем чланова „Малог театра“ одржаће се у галерији „Акваријус“ у суботу 17. јуна 2017. године од 15 часова. Заинтересована деца, старости од 6 до 14 година, требало би да припреме песму по избору, коју ће на аудицији казивати или отпевати. Старији полазници (14 до 17 година) потребно је да припреме имитацију особе из околине, детета или познате личности, као и лирску песму по избору.
Присуство родитеља, односно старатеља, на аудицији неће бити дозвољено!
Школа глуме одржаваће се једном недељно (викендом) у трајању од три сата, у простору галерије „Акваријус“. Циљ ове креативне школе је да полазници савладају основне технике глуме, сценског извођења и дикцију. Због тога је планирано да полазници „Малог театра“ најмање два пута годишње изведу позоришну представу на малој сцени „Акваријуса“.
Чланарина за полазнике „Малог театра“ износи 10 евра за месец дана, плаћа се на месечном нивоу, и то унапред.
Креативну школу глуме водиће глумица Дуња Николић.

Дуња Николић је рођена 1993. године у Новом Саду, где је завршила средњу балетску школу. Глуму је дипломирала на Факултету уметности у Косовској Митровици, у класи проф. Дејана Цицмиловића. Од 2013. године води Балетски студио у Косовској Митровици и у Зубином Потоку. Професионалне ангажмане остварила у Народном позоришту Приштина.

0 thoughts on “„Mali teatar“ u galeriji „Akvarijus“”

  1. Pingback: Pobuna. Sloboda. Umetnost. Ljubav. | Galerija Aquarius

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *