Акваријус

 

Кос Митровица

Милан Гајић: Идила се у сну снила

\"\"

Гост митровачког Приватног културног центра „Акваријус“ у петак 20. маја 2022. биће Милан Гајић, доскора успешни фудбалер који је носио дрес кадетске репрезентације Србије, а данас студент права и писац, аутор збирке песама „Идила се у сну снила“, „Идилични списи слободе“ и „Богу и Србији“. Песничко вече и разговор са аутором заказани су за 20 часова.
Улаз је слободан.
Милан Гајић је рођен 1992. године у Приштини. Након средње школе почиње професионално да се бави фудбалом и постаје кадетски репрезентативац Србије. Дуго година је живео у Чешкој, Словачкој, Швајцарској, Индији и Русији, после чега се вратио у Србију и започео образовање. Студент је мастер студија на Правном факултету у Београду. Бавио се и моделингом, снимајући рекламе за познате компаније у Србији, Аустрији, Француској, Словенији, Грчкој и Индији.

\"\"

Збирка песама „Идила се у сну снила“ настала је као потреба да се оплемени стварност љубављу и стварним осећањима који осмишљавају постојање и дају одговор на питање „Зашто постојимо?“. Ова збирка најављује несебично давање и позива на помирење, ускраћује лоше мисли и нагони на откривање суштине битисања. Идила је откриће свакодневне радости и испуњеност ситницама које превазилазе сваку препотентну претпоставку да је живот оно што пролази мимо нас. Идила управо указује на то да је живот тренутак испуњен љубављу.
Књига Милана Гајића је представљена широм Србије, у Бања Луци и Подгорици, али и у Холандији и Немачкој.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *