Акваријус

 

Кос Митровица

Планета чиста нек заблиста

Представа за децу „Планета чиста нек заблиста“ у извођењу Дечје и омладинске позоришне трупе „Мали театар“ претпремијерно ће бити изведена у Зубином Потоку (Дом културе „Стари Колашин“) 18. октобра 2022. године у 13:00. Премијера је заказана за 19. октобар у Дому културе „Трепча“ у Звечану у 18:00.

Представа је рађена по тексту Слободана Миљковића у оквиру IV Еко арт феста који организује митровачки „Акваријус“ а подржава Swiss Agency for Development and Cooperation SDC.
Режију потписује Дуња Николић, асистент редитеља је Симона Димитријевић, за костиме је био задужен Стефан Бошкоћевић а за сценографију Миљана Дунђерин. Главна улога поверена је Ањи Петронијевић, а поред ње у представи играју: Хана Живковић, Емилија Минић, Филипа Мрђа, Софија Соврлић, Лена Андрић, Страхиња Орловић, Теодора Зарковић, Теодора Јелић, Миа Лазаревић.
Пре представе ће премијерно бити емитован музички спот „Ода природи“ који су реализовали полазници радионице у Лепосавићу под менторством Ненада Милосављевића и Бранислава Васовића. Музичка продукција: Tilco studio. Режија: Милан Кабашић.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *