Акваријус

 

Кос Митровица

Solistički koncert: Ema Miodragović

\"ema-miodragovic\"

У понедељак, 3. јула 2017. године од 21:00 у галерији „Акваријус“ биће одржан солистички концерт Еме Миодраговић (виола). Ема Миодраговић ће наступити у пратњи професора Вере Гаталице (клавир). Гости су Џенана Шаљић (клавир) и Зерина Реџепефендић (клавир). На концерту ће се изводити дела Георга Филипа Телемана, Ашил-Клода Дебисија, Хенрија Елса, Франца Бенде, Ерика Алфреда Леслија Сатија.
Улаз је слободан, али су резервације обавезне.

Програм:

Хенри Елс, Соната за виолу и клавир g-mol
Георг Филип Телеман, Фантазија за соло виолу, es dur
Франц Бенда, Grave g-dur
Георг Филип Телеман, концерт за виолу и клавир, g-dur

После друге композиције свираће Џенана Шаљић (Ерик Сати, Gnossienne br.1 f mol), а после треће композиције Зерина Реџепефендић (Ашил-Клод Дебиси, Прелудијум из Бергамске свите)

\"ema-miodragovic-1\"

Краткa биографијa извођача:

Ема Миодраговић је рођена 1996. године у Врњачкој Бањи где је и завршила основну музичку школу. Средњу музичку школу уписује у Краљеву, на одсеку Виолина, где паралелно завршава и теоријски одсек. У том периоду упознаје се са виолом и почиње да похађа часове код професора Панте Величковића. Као средњошколка наступала је широм Србије, а са оркестрима и по Европи. Прву годину студија похађала је у Сарајеву, а сада је редован студент на Факултету ументости у Косовској Митровици, на одсеку Виола, у класи професора Томислава Милошевића.

0 thoughts on “Solistički koncert: Ema Miodragović”

  1. Pingback: Program za jun-jul 2017. | Galerija Aquarius

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *