Акваријус

 

Кос Митровица

Слобода и љубав, упркос свему

Драги уметници,
Драги пријатељи, сарадници, поштована публико, хвала вам што сте и 2023. године, девету годину заредом, сачували ПКЦ „Акваријус“ као простор слободе, као место стваралачког сусрета, као митровичку агору где се разговара и расправља о вредностима, где се, упркос свему, критички промишља стварност. У преко 100 програма реализованих током прошле године у организацији „Акваријуса“, заједно смо показали да култура и уметност могу да опстану у нашем граду као независне упркос интезивним политичким, безбедносним и економским притисцима на сваког појединца, и да имају снагу да победе и сруше многе баријере. Да буду весник неког новог и бољег времена.
У наступајућој години потрудићемо се да заједно са новим креативним тимом будемо још упорнији, вреднији, продуктивнији, провокативнији, бескомпромиснији у намери да афирмишемо истину и праве вредности, а изнад свега слободу и љубав као основне постулате живота.
Желимо вам да у новој години будете здрави, да радите оно у шта верујете и да, пре свега, останете на путу од слободе ка љубави.
Срећни Новогодишњи и Божићни празници!
Ваш ПКЦ „Акваријус“

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *