Акваријус

 

Кос Митровица

ArtCult: Završna grupna izložba

\"zavrsna\"

Завршна групна изложба радова представљених у оквиру циклуса ArtCult биће презентована од 12. јуна 2020. године од 19 часова у виртуелној галерији Приватног културног центра „Акваријус“ и портала „Алтернативна“. У виртуелној галерији биће изложена одабрана ликовна дела Весеља Салијиа („Иза меланхолије“), Александра Глибетића („Дневник из карантина)“, Тонија Остојића („Сломљени снови“), Снежане Манасић („Пети елемент“), Мимозе Студенице („Жена“) и Демира Пепића („Пририода и друштво“).

\"14

ПОСЕТИ ВИРТУЕЛНУ ГАЛЕРИЈУ >>

У оквиру циклуса ArtCult реализовано је шест изложби ликовних уметника који живе и стварају на Косову и у региону (Србија, Босна и Херцеговина, Црна Гора, Македонија). Због ванредних мера које су уведене услед пандемије, већина радова презентовано је у виртуелној галерији и у електронском каталогу.

\"01-K1

Прелистај електронски каталог (српски) >>        Shqip >>        English >>

Циклус изложби имао је за циљ да представи савремено стваралаштво ликовних уметника различитих националних заједница, различтиих генерација и различитих стилско-поетских опредељења који живе и стварају на Косову и у региону.

ПОЛГЕДАЈ ВИДЕО ПРИЛОГ:

Овај пројекат, који је подржао УНМИК, реализовалa je Алтернативна интернет страница, у партнерству са Приватним културним центром „Акваријус“, порталом „Грачаница онлајн“ и онлајн платформом „Црно бели свет“.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *