Акваријус

 

Кос Митровица

Финале „Квизоманијака“: Ко ће за Београд?

\"\"

Последње коло шестог циклуса квиза знања „Квизоманијак“ одиграће се у Приватном културном центру „Акваријус“ у Косовској Митровици у четвртск 15. септембра 2022. године од 19:00. Од ове сезоне два најбоље пласиране екипе након десет одиграних кола стичу право да се такмиче на завршном турниру „Квиз лиге српских шампиона“ која ће се по први пут одржати у Београду 24. септембра. После девет одиграних кола прво место је већ осигурала екипа „Рекреативци форте“ (чији је члан некадашњи победник „Слагалице“ Милош Тимотијевић), док се за друго место, и карту за Београд, и даље боре „Посетиоци“ и „Сикс пистолс“.
Квиз, чији је аутор и водитељ Милош Радовић, одржава се под овим именом у „Акваријусу“ од новембра 2020. године. „Квизоманијак“ је до сада окупио више стотина такмичара различитих профила и интересовања.
Наградни фонд у овом циклусу износи око 750 евра.
„Квизоманијак“ је осмишљен као квиз у којем се, кроз дружење и забаву, такмичари надмећу из различитих области знања (култура и уметност, музика, историја, географија, спорт, политика). Квиз је конципиран тако да буде забаван и поучан, па се у њему динамично смењују игре општег знања, брзине, досетљивости, логике. Посебан сегмент квиза посвећен је музици, домаћој и страној.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *