Акваријус

 

Кос Митровица

IV ЕКО АРТ ФЕСТ 2022: Наградни конкурс

\"\"

Позивамо све старије од 18 година без обизра на формално образовање и места и земље пребивалишта да узму учешће у наградном конкурсу за графичко решење плаката на тему: 3R – ’s: Reduce, Reuse, Recycle „Смањи, поново употреби, рециклирај“.
Наградни конкурс расписује се у оквиру IV Еко арт фестивала који подржава Swiss Agency for Development and Cooperation SDC.
Приликом креирања плаката кандидати могу користити било које графичке елементе, могу укључити текстуалне натписе, слогане и све друге елементе који могу допринети визуализацији плаката.
На конкурс се шаље само једно графичко решење!

Пријаве за конкурс треба да садрже:
1 PDF документ (Б2, 300 dpi, CMYK)
2 JPG документ (Б2, 300 dpi, RGB)
3 Назив датотека у форми: имепрезименазив рада.pdf (jpg)
Радове слати путем We Transfer на адресу: galerijaaquarius@gmail.com
Имејл насловити: ЗА НАГРАДНИ КОНКУРС
У телу имејла оставити само контакт телефон!

Рок за пријаву:
Конкурс је отворен до 15. септембра 2022. године.

Награде:
За аутора најбољег плаката на конкурсу обезбеђена је новчана награда у износу од 1.000 евра, док ће првих 10 радова који су ушли у финале по избору стручног жирија бити изложени у митровачкој галерији ПКЦ „Акваријус“ на завршној изложби Еко арт феста која ће бити организована у октобру 2022. године.
Име победника, као и имена добитника специјалних награда, биће објављена на дан отварања изложбе, када ће награде бити и уручене.
Победник конкурса је у обавези да одабрано графичко решење примени и адаптира за потребе израде промотивног материјала Еко арт феста (флашице, маске за телефон, роковник, руксак).

Жири:
О победничком раду, као и специјалним наградама, одлучиваће стручни жири састављен од афирмисаних професионалаца из области графичког дизајна и ликовних уметности, те представници Еко арт фестивала. Њихова имена биће накнадно објављена.

Важна напомена:
Све пријаве, односно сви радови, морају бити оригинални и морају бити дело и власништво учесника. Не смеју бити претходно објављивани или на други начин јавно дистрибуирани и не смеју кршити права трећих лица, те сву одговорност за евентуалну злоупотребу сносе подносиоци конкурсног пројекта.
Учествовањем у конкурсу учесник пристаје да препусти или уступи сва комерцијална и некомерцијална права и власничке интересе за уметничко дело на слободну употребу, на било који начин, трајно, организатору.

За све додатне информације можете нас контактирати на телефон 0649018260.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *