Акваријус

 

Кос Митровица

„Mali atelje“: radost kreativnog haosa

\"mali-atelje-2019-20\"

Упис нових чланова у уметничку ликовно-едукативну радионицу „Мали атеље“ заказан је за суботу, 31. августа 2019. године од 12:00 часова. Обавезно је и пријављивање старих чланова, како би се извршило ажурирање података. Месечна чланарина износи, као и претходне сезоне, 10 евра, и плаћа се унапред.
Радионице трају три сата и организују се једном недељном (за викенд) у просторијама Приватног културног центра „Акваријус“ (Страхињића Бана 4, Косовска Митровица). У „Акваријусу“ ће и ове сезоне бити организован и индивидуални рад са средњошколцима који желе да упишу Академију уметности, као и са одраслима који осећају да имају сензибилитет за ову врсту уметничког изражавања, а до сада се нису опробали у ликовним уметностима. Месечна чланарина за средњошколце и одрасле износи 30 евра (око 12 сати рада месечно), а термини за рад утврђиваће се у договору са заинтересованим полазницима.
Додела диплома члановима „Малог атељеа“, награде за најуспешније полазнике, као и презентација њихових радова (колективна изложба) током сезоне 2018/19. биће организована током месеца септембра, а у оквиру Фестивала дечјег стваралаштва „Кактус“ који ће се први пут организовати у Косовској Митровици у ПКЦ „Акваријус“.

Више о Малом атељеу >>

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *