Акваријус

 

Кос Митровица

„Мали театар“ чисти Планету у Лепосавићу

Представа за децу „Планета чиста нек заблиста“ у извођењу Дечје и омладинске позоришне трупе „Мали театар“ биће одиграна у Лепосавићу (Културни центар „Сава Дечанац“) у понедељак 27. марта 2023. године. После представе ће бити емитован музички спот „Ода природи“, који су, на основу песме Хелене Лакићевић, реализовали полазници радионице у Лепосавићу под менторством Ненада Милосављевића и Бранислава Васовића. Почетак представе заказан је за 13:00, а улаз је слободан.

Представа, која је рађена по тексту Слободана Миљковића и у режији Дуње Николић премијерно је изведена у октобру прошле године у оквиру IV Еко арт феста који организује митровачки „Акваријус“.

У представи играју Ања Петронијевић, Хана Живковић, Емилија Минић, Филипа Мрђа, Софија Соврлић, Лена Андрић, Страхиња Орловић, Теодора Зарковић, Теодора Јелић, Миа Лазаревић.
Асистент редитеља је Симона Димитријевић, дизајн светла поверен је Драгану Илићи, дизајн звука Влади Павићу, за костиме је био задужен Стефан Бошкоћевић а за сценографију Миљана Дунђерин.

Више: http://www.ecoartfest.org/

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *