Акваријус

 

Кос Митровица

Нови формат „Квизоманијака“ у „Акваријусу“

\"\"

У четвртак 10. фебруара 2022. године у 18 часова почиње нови, пети по реду циклус квиза знања „Квизоманијак“. Квиз, чији је аутор и водитељ Милош Радовић, одржава се под овим именом у „Акваријусу“ од новембра 2020. године (укупно је реализовано четрдесет такмичарских и два ревијална музичка квиза). „Квизоманијак“ је до сада окупио више стотина такмичара различитих профила и интересовања.

\"\"
Уредник и водитељ Квизоманијака: Милош Радовић

Од овог циклуса предвиђене су и многе новине у играма и у систему такмичења. Котизација ће се наплаћивати по учеснику (а не као до сада по екипи). Котизација по учеснику износиће 100 динара. Цео износ прикупљене котизације чиниће наградни фонд који ће се расподелити на следећи начин. У сваком колу 50 % котизације исплаћује се победничкој екипи, док ће се других 50 % прикупљеног износа исплатити победнику читавог циклуса.
Предвиђене су и друге награде спонзора квиза.
Пријаве нових екипа су у току. Број чланова у екипи није ограничен. Екипе је могуће пријавити до четвртка на следеће телефоне:
0644409153 (Милош Радовић)
0649018260 (Миљана Дунђерин)
или преко фејсбук или инстаграм странице ПКЦ-а.

\"\"
Најуспешнија екипа Квизоманијака: Ахилова шеста

„Квизоманијак“ је осмишљен као квиз у којем се, кроз дружење и забаву, такмичари надмећу из различитих области знања (култура и уметност, музика, историја, географија, спорт, политика). Квиз је конципиран тако да буде забаван и поучан, па се у њему динамично смењују игре општег знања, брзине, досетљивости, логике. Посебан сегмент квиза посвећен је музици, домаћој и страној.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *