Акваријус

 

Кос Митровица

Oproštajna svirka Jelene Dražević

\"jelena-drazevic-1\"

Јелена Дражевић насупиће у пратњи Златка Реџовића (клавијатуре) у галерији „Акваријус“, у оквиру програма „Музичко ћоше“, у понедељак 26. септембра 2016. године од 21:30. На репертоару ће се наћи обраде познатих домаћих и страних поп и рок песама.
И Јелена и Златко чланови су бенда „Bright Side“, који у Косовској Митровици свира већ пуне три године (поред њих двоје групу чине и Лука Реџовић, гитара; Лазар Младеновић, бас гитара; Милош Миловић, бубњеви). Залагање, упорност, истрајност и квалитет (гласа и музика) ових младих људи, натерали су организаторе North City Jazz & Blues фестивала да ове године „Bright Side“ уврсти у пратећи музички програм ове значајне манифестације. Успех ова музичка група у великој мери дугује управо Јеленином гласу, изузетним способностима импровизације, маштовитом и оригиналном приступу приликом обраде познатих нумера хард рок и поп музике, као и енергичном и провокативном сценском наступу.
Будући да Јелена Дражевић од октобра борави у Београду где је уписала прву годину студија, ово је и својеврсни испраћај и опроштајна журка девојке која је у претходном периоду потврдила да је Косовска Митровица још увек расадник музичких талената.

0 thoughts on “Oproštajna svirka Jelene Dražević”

  1. Pingback: Program za septembar 2016. | Galerija Aquarius

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *