Акваријус

 

Кос Митровица

Социјално незбринути у „Акваријусу“

\"\"

Музичка група из Лепосавића „Социјално незбринути“ представиће митровачкој публици у Приватном културном центру „Акваријус“ своје нове ауторске песме. Наступ овог бенда заказан је за петак 15. април 2022. године у 20 часова. Поред ауторских песама које су спој етно мелоса и рокенрола, на њиховом репертоару наћи ће се и ковер песме као и обраде познатих домаћих хитова.
Улаз је слободан.

„Социјално незбринути“ је бенд из Лепосавића настао 2016. године, у почетку као група „Мијо и другари“ која је свирала ауторске песме Миодрага Бурића. Касније се бенд преименује у „Мијо и Социјално незбринути“, да би данас функционисао под називом „Социјално незбринути“. Ова музичка група поред ауторских песама које потписују Миодраг Бурић и Миломир Мартиновић свира и ковер песме као и обраде познатих песама!
Окосницу бенда чине Миодраг Бурић (вокал), Миломир Мартиновић Мартин (вокал, клавијатуре, бас гитара), Горски Бурић (ритам гитара), Лазар Милисављевић (бубњеви и перкусије), док су чланови бенда и Анђела Марковић (вокал), Огњен Младеновић (соло гитара) и Славиша Ћуковић (соло гитара).

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *