Акваријус

 

Кос Митровица

Likovni okršaj: polufinale 2

\"plakat-likovni-okrsaj-polufinale-2-april-2018\"

Друго полуфинале трећег циклуса Ликовних окршаја биће одржано у галерији „Акваријус“ 23. априла 2018. године од 20 часова. Другу полуфиналну групу чине Ана Игњевић, Александра Гроздановић и Петар Петровић. Ана и Петар су пласман у полуфинале обезбедили директно (као победници квалификационих група), док је Александра у полуфиналну групу стигла као победник доигравања.
Победник овог полуфиналног окршаја обезбедиће место у финалу, док ће пласман другопласираног такмичара у завршницу Ликовног окршаја зависити од броја освојених бодова (потребно је да освоји више од 79 бодова колико је сакупио Петар Алексић, као други у првом полуфиналном окршају).
Пласман у финале обезбедила је Милица Милетић која је у првом полуфиналу била боља од Петра Алексића (после продужетака; након три рунде резултат је био изједначен – 79:79) и Анђеле Јордановић.

Распоред и резултати >>

\"likovni-okrsaj-markica\"

Награда за победника трећег циклуса Ликовних окршаја је организација самосталне изложбе у „Акваријусу“ о трошку галерије.
Победник првог циклуса Ликовних окршаја (за 2016. годину) је Вук Ђурић, а другог циклуса (за 2017. годину) Стефан Ђурђановић.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *