Акваријус

 

Кос Митровица

Program za januar 2017.

Сви уметнички програми организују се у кафе-клубу галерије „Акваријус“. Програме реализује Клуб уметника „Интервала“. Улаз на све програме је слободан.
Од планираних дешавања у јануару, до сада су договорена и заказана следећа (о евентуалној промени термина бићете благовремено обавештени):

среда, 18. јануар 2017, 20:00
LIKOVNI OKRŠAJ
FINALE PRVOG CIKLUSA

\"likovni-okrsaj-finale-januar-2017\"

У финалу првог циклуса ликовног окршаја у галерији „Акваријус“ такмичиће се победници квалификационих окршаја: Јасмина Поповић, Вук Ђурић и Димитрије Мичић. Такмичење ће се и овога пута одвијати у три етапе, у знатно измењеним и за учеснике отежаним условима, а о победнику ће, поред стручног жирија, први пут одлучивати и гласови публике. Главна награда за победника првог циклуса ликовног окршаја јесте самостална изложба, а целокупан трошак сноси галерија „Акваријус“.

Детаљније о овом догађају >>
Распоред и резултати >>

 

петак, 20. јануар 2017, 21:30
MUZIČKO ĆOŠE
MUZIČKI POKRET SEDME (BEOGRAD)

\"muzicki-pokret-sedme-koncert-beograd\"

„Музички покрет Седме“ је група коју чине ученици Седме београдске гимназије а коју води музичар Милан Петровић. Поред њега, у галерији „Акваријус“ наступиће Катарина Миловић, Ива Биљић, Милица Кидишевић, Нађа Богдановић (вокали), Јован Вуковић и Балша Вуксановић (гитара), Саво Бачић (вокал, бас, гитара), Сара Минић (виолина), Лука Јанковић (клавијатуре) и Исидора Тодоровић (бубњеви). Њима ће се током вечери придружити колеге из Косовске Митровице: Алем Реџепагић, Милица Прица, Јован Маслар (гитаре), Савица Миловић и Зорана Дражевић (вокали). На репертоару ће се наћи, између осталих и нумере Бајаге, Нирване, Ролингстонса, Ени Ванхаус (Amy Winehouse), Џека Вајта (Jack White), Арктик Манкис (Arctic Monkeys), Мисфитса (Misfits)…

 

 

субота, 21. јануар 2017, 20:00
KNJIŽEVNI OKRŠAJ
POLUFINALE

\"knjizevni-okrsaj-polufinale-januar-2017\"

Вољом жреба, у полуфиналу првог циклуса књижевног окршаја у галерији „Акваријус“, снаге ће одмерити Дарија Машковић и Вук Пантовић, односно Анђелија Арсенијевић и Јован Маслар. Такмичење ће се и овога пута одвијати у три етапе, у знатно измењеним и за учеснике отежаним условима, а о победницима који ће се пласирати у финале ће, поред стручног жирија, први пут одлучивати и гласови публике. Главна награда за победника првог циклуса књижевног окршаја јесте штампање књиге, а целокупан трошак сноси галерија „Акваријус“.

Детаљније о овом догађају >>
Распоред и резултати >>

 

Ово је само део програма који Клуб уметника „Интервала“ организује у кафе-клубу галерије „Акваријус“.
Дођите да се дружимо. Да стварамо. Уз разговор, музику и пиће који не загађују душу.
Центар уметности није у метрополама и великим установама културе, центар уметности је тамо где се уметност догађа.
Добродошли у галерију „Акваријус“!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *