Акваријус

 

Кос Митровица

Stefan Simić: „Teatar iskrenosti“

\"\"

Уметник из Параћина Стефан Симић представиће се митровачкој публици у Приватном културном центру „Акваријус“ сценско-поетским наступом „Театар искрености“. Његов наступ, који представља спој монодраме, трибине, исповести, кабареа и стенд апа, заказан је за среду 23. јуна 2021. године у 19:30.
Улаз је слободан, а део новца од продатих књига и пића биће преусмерен на лечење Магдалене Недељковић из Косовске Митровице, која болује од туберозне склерозе.

Стефан Симић, социолог и књижевник, већ годинама објављује своју поезију и прозу на интернету, као и записе из свакодневног живота. Временом је његов интернет ангажман прерастао у нешто много шире, и све више добија на значају јер постаје популаран широм старе Југославије а на друштвеним мрежама га прати око 70 хиљада људи. Његови наступи несвакидашњи су спој монодраме, трибине, исповести, кабареа и стенд апа.
Објавио је пет књига: „Пустите нас“ (2012), „Одјеци људског“ (2013), „Генерацијама које расту без поезије“ (2016), „Рекох… и олакшах душу“ (2019) и „Повратак човеку“ (2020).

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *