Акваријус

 

Кос Митровица

Teatar u „Akvarijusu“: „Ulica crvenih venjera“

\"ulica-crvenih-venjera\"

Монодрама „Улица црвених вењера“, у којој игра Марија Масал, биће изведена на сцени ПКЦ „Акваријус“ у петак, 11. маја 2018. године од 21 час. Ова комедија, коју је по тексту Љиљане Браловић режирао Јован Љубеновић, прича је о жени са села и њеном несналажењу у свету пуном лицемерја и двоструких аршина. Представа такође говори о односима између мужа и жене, снаје и свекрве. То је прича у којој се свака жена може пронаћи на исти или сличан начин.
„Улица црвених вењера“ налази се на репертоару Културног центра Чукарица у Београду, а до сада је изведена у многим позориштима широм Србије и региона.
Цена улазнице износи 150 динара. Карте се могу купити у „Акваријусу“ од понедељка, 7. маја 2018. године.

\"marija-masal\"

Глумица Марија Масал (рођена Ђуретановић) рођена је у Липљану, седам година била је члан зајечарског позоришта, а данас живи и ради у Београду. Није члан ниједног позоришта. Играла је у филмовима „Седам и по“, „Црна зора“, „Марко Краљевић – фантастична авантура“, „Сага о три невина мушкарца“, и у „Споразуму“, првом српском целовечерњем играном филму сниманом на Косову и Метохији после 1999. Добитница је награде Јоаким Вујић, као и награда на фестивалима „Зоран Радмиловић“ и „Театар фест“ (Добој).

Исечак из представе >>

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *