Акваријус

 

Кос Митровица

VII Šahovski okršaj

\"\"

Приватни културни центар „Акваријус“ и Шаховски клуб „Трепча“ из Косовске Митровице по седми пут ове године организују једнодневни шаховски турнир који ће бити одржан у „Акваријусу“ у недељу 20. септембра 2020. године, од 11 часова. Играће се по швајцарском или бергеровом систему (зависи од броја пријављених такмичара). Пријаве се примају до почетка такмичења. Котизација износи 200 динара. За прва три такмичара обезбеђене су награде, а наградни фонд неће бити мањи од 5.000 динара.
Најављен је и долазак шахиста из Грачанице, Лепосавића (ШК „Космет“), Зубиног Потока (ШК „Мокра гора“)
За регуларност такмичења биће задужен Момчило Аџић из ШК „Трепча“ и Александар Дунђерин из ПКЦ-а.

У претходних шест шаховских турнира најуспешнији је био Небојша Станисављевић из ШК „Трепча“ који је три пута освојио прво место. По једном победници су били Душан Милић из Косовске Митровице, Аврам Цветковић из Крагујевца и Момчило Аџић из ШК „Трепча“.

Распоред и резултати >>

Улаз је слободан, али ће број посетилаца због новоуведених мера услед ширења корона вируса бити ограничен. Такође, организатор је обезбедио све неопходне услове да се овај догађај одржи уз поштовање свих мера прописаних законом о спречавању ширења заразног вируса.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *